De materialen die we gebruiken voor led schermen

led schermen

De kast die zie je eigenlijk in verschillende materialen. Leddisplayexpert moet de concrete toepassingen van het led scherm  zien, om te bepalen welk type metalen materiaal en technologie we het best kunnen gebruiken. Enerzijds moeten we de beste oplossing voor de eis van de toepassing vinden, aan de andere kant moeten wij overwegen of de kosten van deze oplossing rendabel zijn, om onnodige geldverspilling te vermijden.

Er zijn hoofdzakelijk drie soorten materialen die we kiezen op basis van het soort led scherm.

 1. Plaatwerk, met inbegrip van de stalen plaat en aluminium plaat.

Deze twee soorten materialen worden vooral gebruikt in led kasten voor vaste installaties, wat betekent dat het kan worden gebruikt voor zowel de outdoor LED-display kabinetten als de indoor led kabinetten. Het voordeel hiervan is dat het plaatwerk kan worden aangepast aan de eisen van de klant.

2. het aluminium profiel.

Dit materiaal wordt vooral gebruikt in indoor LED schermen. Dit materiaal is zeer draagbaar, en de precisie is hoog. In vergelijking met spuitgieten van aluminium, is de prijs ook goedkoop. Het wordt veel gebruikt voor verhuur toepassing.

 3. Het spuitgieten van aluminium voor led scherm kabinetten gaat met grote precisie en hoge intensiteit.

Verschillend van een aluminium profiel materiaal, kan dit materiaal worden gebruikt voor zowel de outdoor en indoor verhuur toepassing. `De productiekosten zijn een stuk hoger maar als de hoeveelheid niet te groot is, kan men dit type kast produceren. Gelukkig hebben we de bestaande matrijzen voor zowel binnen als buiten verhuur led scherm kabinetten waardoor we de prijs laag weten te houden.