Een cursus bedrijfshulpverlening volgen

Is het volgen van een cursus bedrijfshulpverlening lastig? Mijn werkgever heeft mij namelijk de vraag gesteld of dat ik hier interesse in heb. In de eerste instantie had ik nee gezegd aangezien ik absoluut niet wist wat dit inhield. Pas nadat ik mijzelf hierin ben gaan verdiepen merkte ik dat ik het wel erg interessant vind. Zo heb ik mijn werkgever direct aangesproken nadat ik hem tegen kwam dat ik deze opleiding toch wel wil gaan volgen. Mijn werkgever reageerde hier vervolgens op dat hij mij toch al had ingeschreven omdat hij er zeker van was dat ik dit kon. Natuurlijk kon ik dit toch? Alhoewel, nu nadat ik het weet wat dit precies inhoudt wel.

Online gezocht

Overigens heeft mijn werkgever mij wel de opdracht gegeven om een bedrijf te zoeken waar het mogelijk is om dit te volgen. Gelukkig mag ik dit samen met mijn collega gaan volgen waardoor wij samen op het internet zijn gaan zoeken. Al vrij snel kwamen wij terecht op de website van veiligheids-trainingen.nl. Voldoende informatie wat wij hier hebben gelezen heeft het voor mij duidelijk gemaakt. Hier zijn wij vervolgens mee naar onze werkgever gestapt. Hij heeft de website nog even bekeken en ons vervolgens ingeschreven. De cursus bedrijfshulpverlening gaan wij dan volgen en moet eerlijk zeggen dat ik hier onwijs veel zin in heb! Aanstaande maandag kunnen wij al starten met deze opleiding, tevens ook nog eens bij ons in de buurt.