Financial Lease is een hele goede optie voor jou

Financial Lease

Financial LeaseVoor ik deze tip kreeg van een voormalig collega had ik geen flauw idee wat Financial Lease voor mij kon betekenen. Toen ik de overstap maakte van werken voor een baas naar het worden van zelfstandig ondernemer, heb ik er in eerste instantie voor gekozen om alles met het openbaar vervoer te doen. Nu de inkomsten beginnen binnen te komen, kan ik het mijzelf ook veroorloven om een eigen vervoersmiddel te nemen. Ik vond het alleen geen optie om zelf iets nieuw te kopen, want de afschrijving is best wel groot. Daarom zou ik in het eerste jaar eigenlijk al heel veel verliezen en dat vond ik zonde. Toen ik dit advies kreeg, ben ik direct gaan uitzoeken of het iets voor mij was. Al snel bleek dat ik een budget moest gaan vaststellen, want dit zou het uitgangspunt zijn voor mijn keuzes. Het bleek dat ik voor dit bedrag een stuk meer kon krijgen dat ik nodig heb, dus ik geef nu maandelijks minder uit dan begroot. Besparen is natuurlijk altijd een fijne bijkomstigheid!

Een tip van mijFinancial Lease

Inmiddels heb ik al een tijdje een contract met Financial Lease en ik ben er onwijs over te spreken. Mocht jij ook zzp’er zijn en naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op hun website. Hier vind jij alle informatie die je nodig hebt om erachter komen of dit een goede mogelijkheid voor jou zou zijn.  Als jij vragen hierover hebt, kun je deze gemakkelijk stellen door te bellen of een mailtje naar hen te sturen!