Flexodrukkerij – Viv.nl

Ben je op zoek naar een professionele flexodrukkerij die jouw bedrijf kan voorzien van de beste verpakkingsmaterialen? Zoek dan niet verder en ontdek de mogelijkheden van viv.nl! Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van diverse verpakkingen zijn wij de specialist op het gebied van flexodruk. In dit artikel lees je meer over onze diensten en waarom wij dé partner zijn voor jouw bedrijf.

Wat is flexodruk?

Flexodruk is een druktechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van flexibele drukplaten die worden aangebracht op een cilinder. Deze drukplaten hebben een reliëfpatroon waarbij de verhoogde delen inkt vasthouden. Vervolgens wordt de inkt overgebracht op het te bedrukken materiaal, zoals bijvoorbeeld plastic of papier. Flexodruk is een snelle en efficiënte manier van drukken, waardoor het uitermate geschikt is voor het bedrukken van grote oplages.

Waarom kiezen voor viv.nl?

Bij viv.nl staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat jouw verpakkingen van de hoogste kwaliteit zijn. Wij begrijpen dat het bedrukken van verpakkingen van essentieel belang is voor de uitstraling van jouw bedrijf en zorgen daarom voor de perfecte afwerking. Daarnaast bieden wij een snelle levering en scherpe prijzen aan onze klanten.

Onze diensten

Bij viv.nl bieden diverse diensten aan op het gebied van flexodruk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw verpakkingen voorzien van een full colour bedrukking, maar ook van specifieke PMS-kleuren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jouw verpakkingen te voorzien van verschillende afwerkingen, zoals laminaat, vernis of foliedruk. Onze experts adviseren je graag over de mogelijkheden en denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Bij viv.nl staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak. Wij vinden het belangrijk om jouw wensen en behoeften te begrijpen en hierop in te spelen. Onze experts staan dan ook altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw bedrijf. Daarnaast werken wij met de nieuwste technologieën en zorgen wij ervoor dat onze productieprocessen efficiënt en duurzaam zijn.

Conclusie

Wil jij jouw bedrijf voorzien van de beste verpakkingsmaterialen? Kies dan voor viv.nl, dé specialist op het gebied van flexodruk. Met onze jarenlange ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en persoonlijke aanpak zijn wij dé partner voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!