Hoe kun je werken vanaf je telefoon in 2022?

Thuiswerken

Sinds een paar jaar werken steeds meer mensen remote, oftewel vanuit een andere plek dan hun kantoor. Dit doet men vanaf een laptop of computer, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om vanaf je telefoon te werken. Zeker wanneer je veel onderweg bent, heeft werken vanaf je telefoon veel voordelen. Wil jij weten hoe je in 2022 vanaf je telefoon werkt? We vertellen je alles over remote vanaf je telefoon werken in dit artikel.

Waarom vanaf je telefoon werken?

Thuiswerken op je telefoon werken is steeds makkelijker en dat komt door verschillende zaken. Zo komt dit onder anderen door de komst van 5G, een modem dat zorgt voor supersnel internet. Door de snelheden vanuit 5G op de nieuwste mobiele telefoons is het erg gemakkelijk om vanaf je mobiel te werken. Ook zijn er verschillende apps die ervoor zorgen dat werken vanaf je telefoon makkelijker wordt.

Werken met Office 365

Door snelle 5G op je mobiele telefoon, is het ook mogelijk om Office 365 te gebruiken zonder problemen. Werken vanaf je telefoon is nog niet heel lang mogelijk. Hierom is het van belang om een training voor Office 365 voor je mobiel te volgen, zodat je optimaal gebruik maakt van Office 365. Een Office 365 cursus helpt jou namelijk met werken vanaf je telefoon zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Thuiswerken

Bluetooth toetsenbord

Wanneer je veel documenten typt voor je werk, mis je bij je telefoon misschien een fysiek toetsenbord. Om snel en nauwkeurig te typen, schaf je een bluetooth toetsenbord aan. Deze bestaan in kleinere formaten, zodat het goed past bij jouw mobiele telefoon en je deze gemakkelijk meeneemt. Mis je ook een muis bij het werken vanaf je mobiele telefoon? Ook deze zijn er in veel soorten en maten, zodat je jouw werkgemak verbetert.

Online vergaderen

Ook is het mogelijk om online te vergaderen vanaf je mobiele telefoon. Zeker met de snelheid van 5G haperen jij en je collega’s niet en verloopt een vergadering vlekkeloos. Er zijn verschillende platforms waarmee je online vergadert. Denk aan Microsoft Teams, Zoom of Skype. Door de apps die verkrijgbaar zijn voor de mobiele telefoon is het erg gemakkelijk om verbinding te maken met je collega’s.

Zoals je ziet zorgen bepaalde zaken ervoor dat werken vanaf je telefoon erg gemakkelijk wordt. Houd deze zaken dus goed in het achterhoofd als je van plan bent te werken vanaf je telefoon. Zie jij het zitten?