Nette en schone garagevloer

Garagevloer

Een garage is niet alleen maar om te sleutelen en voor je werknemers, geregeld komen er klanten of bezoekers dus een schone garagevloer is wel een must. Je kunt maar een keer een eerste indruk maken, een werkvloer die vol zit met vlekken en net goed onderhouden is zegt iets over de werkwijze en mentaliteit voor veel bezoekers. Door gebruik te maken van een vloeistofdichte PVC vloer weet je zeker dat de vloer netjes blijft, zelfs zuren en olie is geen enkel probleem voor de vloer. Omdat de vloer gelegd wordt in tegels is dit eenvoudig te realiseren, de bovenlaag is gemaakt van antislip materiaal. 

Garagevloer

Stevig en simpel te onderhouden

In een garage wordt er gebruik gemaakt van zware materialen, en niet vergeten de auto’s die dag in dag uit over de vloer heen rijden. Een vloer die niet stevig is, of waar vloeistoffen doorheen gaan is geen optie. Vet, smeer, olie en water zijn maar enkele vloeistoffen waarmee je te maken krijgt tijdens het werken. Schoon houden van de vloer moet eenvoudig zijn zonder dat er sporen achterblijven, ook niet in de lasnaden want ook die zijn simpel schoon en fris te houden. 

Kies de kleur die bij je garage past

Je wilt als bedrijf met je vloer ook professionaliteit uitstralen, de vloer moet wel combineren met de huiskleuren van je bedrijf om er een geheel van te maken. De vloeistofdichte vloer is te krijgen in diverse kleuren, door te combineren met een andere kleur lasnaad kun je de leukste combinaties maken voor je garagebedrijf. Pat een van de standaard kleuren niet bij je garage, dan kun je ook een kleur op aanvraag laten maken. Ga ook voor een unieke vloer die eenvoudig en voordelig is te onderhouden, duurzaam is en voor jaren veilig en schoon werken.