Veiligheid staat op 1 bij Jesteigertje.nl

Veiligheid is belangrijk binnen voor het bedrijf VDSTEENXXL, vooral als u op een grote hoogte te werk gaat. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de verkoop van steigers, ladders en ander klimmateriaal. De producten van VDSTEENXXL zijn geschikt voor particulieren en bedrijven. Zij hebben naast hun winkel met steigers en klimmateriaal ook een website. Bij Jesteigertje.nl staat de veiligheid voorop. Als je bezig bent op hoogte is het belangrijk dat u dit veilig doet. Kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben voor uzelf en voor omstanders. Met de steigers en randbeveiliging van VDSTEENXXL kunt u dit in ieder geval veilig doen.

Randbeveiliging

Als u aan het werk bent op een dak staat u vaak op hoogte van 2 a 3 verdiepingen, dit kan zo’n 5 tot 6 meter hoog zijn. Werken op een plat dak maakt u veilig met randbeveiliging. Dit is een soort leuning die u vastzet op het dak waar u op bezig bent. Op een schuin dak zou u een misstap kunnen maken en dit kan grote gevolgen hebben. Hiervoor bestaan randbeveiliging sets. Wij verkopen ook losse onderdelen voor randbeveiliging.

Wettelijke normen voor de veiligheid

Bij VDSTEENXXL zijn alle producten voorzien van een zekere veiligheid. Ze voldoen allen ruim aan de keuringseisen VGS veiligheidsgarantie en vallen binnen de Nederlandse- en Europese NEN- en EN-norm. Voor vragen kunt u altijd terecht op onze website of kunt u steigers bekijken en vragen stellen in onze winkel onder het genot van een kopje koffie of thee.