Verdiepingsvloer voor optimale ruimte

Anera

Verdiepingsvloer laten plaatsen. Hiermee kun je ervoor zorgen dat het werk een stuk ruimer gemaakt kan worden. Wel zo prettig om te weten dat je met een extra verdieping de ruimte optimaal kunt benutten. Iets waar ik in het begin totaal niet mee bezig was. Mijn compagnon is druk bezig met het inkopen van meubels voor op het kantoor. Op zich is daar geen probleem mee, echter weet hij niet echt wanneer hij moet stoppen. Dit resulteert in het feit dat het magazijn bij ons aardig vol staat. Als wij er voor zullen zorgen dat de verkopen sneller gaan lopen, dan kunnen we weer ruimte creëren. Helaas is dit niet het geval nu waardoor wij ruimte tekort komen.

VerdiepingsvloerEen afspraak gemaakt met Anera

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al vrij snel terecht op de website van Anera. Bij dit bedrijf is het mogelijk om een geschikte Verdiepingsvloer te realiseren. Wanneer je op het punt staat om dit waar te willen maken. Dan is een afspraak met dit bedrijf zeer aan te raden. Tijdens deze afspraak zullen zij de afmetingen opnemen. Hieruit komt een duidelijke offerte met de totale kosten hiervoor. Zelf ben ik hier zeer tevreden over! Wij hadden er namelijk ook voor gekozen om hen bij ons langs te laten komen. In een mum van tijd stonden zij bij ons op de stoep om de afmetingen op te nemen. Zo kreeg ik nog geen uur later de offerte al in mijn mail.

Verdiepingsvloer

Onze Verdiepingsvloer werd gerealiseerd

De totale kosten die zij hiervoor hanteren waren een stuk aantrekkelijker dan dat ik had verwacht. Hierdoor heb ik er niet lang over na hoeven te denken en akkoord gegeven op deze offerte. De datum was gemaakt en op die dag stonden zij netjes bij ons op de stoep. Wat een geweldige én snelle service hebben zij verleend!