Wil jij een hoogwerker kopen? Kijk eens bij HYRAX!

Ben jij op zoek naar een hoogwerker? Dan is HYRAX de plek waar je moet zijn! Dit bedrijf is gespecialiseerd in hoogwerkers die compact zijn maar toch krachtig genoeg om zelfs de meest uitdagende hoogtes te bereiken. Met de nieuwste en beste technologieën zijn de hoogwerkers van HYRAX geschikt voor allerlei landschappen en industrieën. Bij HYRAX vind je de perfecte hoogwerker voor jouw project. En het beste van alles? Het team van HYRAX staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste machine voor jouw behoeften. Je wilt een hoogwerker kopen, waar wacht je dan nog op? Neem vandaag nog contact op met HYRAX. Voordat je dit doet zullen wij je meer vertellen over het bedrijf, haar machines en de verschillende voordelen.

Meer over HYRAX en haar machines

Jij wilt een hoogwerker kopen, maar weet niet wat voor type machine je nodig bent en waar je deze wilt kopen of leasen. Daar helpen wij je graag mee. HYRAX is één van de vooroplopende bedrijf op het gebied van hoogwerkers. Dit bedrijf verlegt graag haar grenzen. Toen er vanuit de markt steeds vaker werd gevraagd naar innovatieve hoogwerkers, zag HYRAX een kans om in te springen. Ze wilden machines ontwikkelen die grenzen verlegden en waarbij de gebruiker centraal stond. Wat begon als een ambitie om simpelweg de beste hoogwerker te maken, groeide al snel uit tot een concreet plan. In 2017 zijn ze begonnen met het uitwerken van de eerste ideeën. Hoe zou de ultieme machine eruit moeten zien waarmee gebruikers in elke situatie topprestaties kunnen leveren? Hoe kunnen ze telkens weer de grenzen van wat mogelijk is met hoogwerkers verleggen? Bij dit bedrijf zijn ze vastberaden om deze uitdaging aan te gaan en hoogwerkers te creëren die echt het verschil maken.

Iedere situatie vergt andere capaciteiten en kenmerken. Daarom heeft HYRAX drie type machines ontworpen. Deze machines kunnen in de basis dezelfde dingen, allemaal ontworpen voor werken op hoogte, maar kennen andere specificaties. Op kan je de volgende types hoogwerker kopen of leasen:

  • Model 27.12;
  • Model 50.13;
  • Model 50.16.

De voornaamste verschillen in deze modellen zitten in de werkhoogte, reikwijdte, de massa van de machine en de snelheid van de hoogwerker waarmee het zich kan verplaatsen. Belangrijk wanneer je een hoogwerker wilt kopen. Het eerste model beschikt over een werkhoogte van 12,6 meter, een reikwijdte van 8,75 meter, weegt 2.720 kg en verplaatst zich met een snelheid van 4 km per uur. De andere machines kennen een hogere werkhoogte en grotere reikwijdte, maar zijn zwaarder en verplaatsen zich minder snel. Verder beschikken alle machines over automatische bi-leveling, wat super handig is voor onregelmatige ondergronden. Deze techniek zorgt ervoor dat het plateau waarop jij werkt altijd recht staat. Wil je een hoogwerker kopen? Denk dan goed na over deze details, voordat je een besluit neemt.

Hoogwerker kopen? Bezoek snel de website en neem contact op

Bij HYRAX ben je aan het juiste adres als je een hoogwerker wilt kopen. Dit bedrijf is pionier op het gebied van hoogwerkers en streeft ernaar om grenzen te verleggen. Met drie verschillende modellen, elk met hun eigen capaciteiten en kenmerken, vind je bij HYRAX altijd de juiste hoogwerker voor jouw project. Of je nu een Model 27.12, Model 50.13 of Model 50.16 nodig hebt, alle machines zijn ontworpen voor werken op hoogte en bieden automatische bi-leveling voor extra stabiliteit op oneffen ondergronden. Dus, voordat je een beslissing neemt, overweeg zorgvuldig de specificaties van elk model en neem vandaag nog contact op of surf naar www.hyraxindustries.com om een hoogwerker te kopen!