10 dingen die je moet weten over vieze vloeren

Welkom bij deze nieuwe blog over vloeren. Elke vloer is anders en elke vloer heeft zijn eigen aandacht nodig. Daarnaast zijn vloeren vaak erg snel vies. In deze blog geven we je tien tips over vloeren schoonmaken en schoonhouden. Deze blog kun je in ongeveer 5 minuten lezen. Veel leesplezier!

1. Grote vloeren sneller vies

Wist je dat grote vloeren sneller vies worden? Dit komt doordat de vloeren groter zijn en het grote oppervlakte sneller stof en troep aantrekt. Ook is door de grote oppervlakte het lastiger om dit schoon te houden. Wij raden aan om voor grote vloeren een veegmachine kopen te gebruiken

2. Hygiëne

Zoals je zelf al verwacht zorgt een schone vloer voor een betere hygiëne. Zowel van jou, je personeel als dat van je klanten. Houd jij je vloer niet schoon en fris? Dan gaat je weerstand vaak achteruit. Natuurlijk is het zo dat hoe viezer je vloer is, hoe slechter dit voor jou is.

3. Schrobben

Wat veel mensen niet weten is dat je van schrobben een nog schonere vloer krijgt. Waar een veegmachine of bezem de meeste vuil weg haalt, zorgt een schrobmachine ervoor dat je vloer daadwerkelijk schoon wordt. Als je bijvoorbeeld geknoeid hebt met frisdrank kun je door een schrobmachine kopen je vloer schoon houden. Handig he?

4. Schoonmaakmiddelen

Veel schoonmaakmiddelen bevatten erg veel troep. Om het goed schoon te houden is het namelijk belangrijk dat de troep op de vloer opgeruimd wordt. Wist je dat er ook biologische schoonmaakmiddelen bestaan? Deze zijn natuurlijk erg goed afbreekbaar.

5. tweedehands veegmachine of tweedehands schrobmachine

Wist je dat er buiten nieuwe veegmachines en schrobmachines er ook tweedehands veegmachine en tweedehands schrobmachines zijn? Deze kun je erg voordelig kopen bij Metech. Hier hebben ze een goede technische afdeling die alle apparaten nauwkeurig bekijkt, onderhoudt en technisch in orde maakt.

6. Lease

Wist je dat buiten tweedehands apparaten en nieuwe apparaten er ook een mogelijkheid is om een veegmachine of schrobmachine te leasen? Het voordeel hiervan is dat je altijd zeker bent van de kwaliteit en onderhoud. Daarnaast kun je maandelijks stoppen waardoor het als test erg goed is.