De 3 leukste kerstgeschenken van dit jaar

3 leuke kerstgeschenken

De leukste tijd van het jaar is alweer bijna aangebroken! De tijd van lichtjes, een mooie dennenboom in huis en natuurlijk: cadeautjes! Want wie eenmaal klaar is met het feest van Sinterklaas weet één ding zeker: met Kerst wordt het pas écht leuk! Ook voor ondernemers is dat het geval. Zij delen natuurlijk kerstpakketten uit aan hun personeel, maar ook zakelijke relaties kunnen vaak op een leuk geschenk rekenen. Alleen… welk geschenk precies? Dit zijn de 3 leukste kerstgeschenken van dit jaar, slim om als promotiemateriaal met logo te gebruiken en tegelijkertijd gewoon súperleuk om weg te geven.

1. Iets lekkers

In alle lijstjes met originele kerstgeschenken, kom je wel iets van zoetigheid tegen. In de top 3 originele kerstgeschenk ideeën van jou mag dat natuurlijk ook niet ontbreken. Kerst is dan wel het feest van vrede op aarde, het is ook voor veel mensen de tijd van het jaar waarin eten belangrijk is en allerlei lekkernijen op tafel komen die de rest van het jaar verborgen zijn. Extra leuk dus om daar met je kerstgeschenk iets mee te doen. Geef bijvoorbeeld een leuk schort cadeau dat je relatie tijdens het bereiden van het kerstdiner kan dragen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een leuke doos chocola regelen met daarop afgebeeld jouw logo en een mooie kerstboodschap. Simpel, maar doeltreffend.

2. Iets praktisch

Veel van uw zakenrelaties zult u niet heel goed kennen, behalve om wat zij in hun werkende leven doen. Maak daar dan gebruik van. Zorg bijvoorbeeld voor een klein pakketje vol praktische handigheidjes als een schrijfblok met pen, een handige powerbank of een muismat. In elk geval iets dat je zakelijke relatie ongetwijfeld van pas gaat komen op de werkvloer. Meteen een handig moment om u te bellen voor hulp, als je jouw logo tenminste duidelijk laat afdrukken op het geschenk waarop jouw keuze is gevallen.

3. Iets persoonlijks

Als je een persoonlijker relatie hebt met jouw zakelijke contact, kun je ook kiezen voor een wat persoonlijker cadeau. Is je kennis bijvoorbeeld en heel sportief type, dan kun je een sporthanddoek en bidon cadeau geven. Is het iemand die meer houdt van lekker cocoonen thuis op de bank, geef dan een mooie plaid cadeau of een set kaarsen. Ook voor in de badkamer kun je allerlei leuks weggeven, een geschenkset met douchegel en een mooie spons kan er al heel feestelijk uitzien en wordt door de meeste mensen altijd op prijs gesteld.

Kortom, een origineel kerstgeschenk vinden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zorg voor een treffende boodschap voor deze tijd van het jaar en je geschenk zal altijd in goede aarde vallen.