Verblijd zakenrelaties met een paraplu met logo; 3 voordelen

paraplu bedrukt met logo

Als ondernemer zijn je zakenrelaties erg belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat het de moeite waard is om er veel in te investeren. Natuurlijk investeer je tijd in je relaties. Je spreekt af, je deelt ideeën, en je organiseert misschien samen bijeenkomsten. Maar om de relatie goed te houden, gaat er eigenlijk niets boven het zakelijke geschenk. Er zijn veel verschillende cadeautips voor zakenrelaties te bedenken. Een paraplu met een logo is er daar maar ééntje van, maar het is er dan wel een met een hoop voordelen. Als je een leuk geschenk wilde bedenken om je belangrijke zakenrelaties mee te verblijden, kun je met een paraplu met logo prima aankomen!

Voordeel 1: Een paraplu met logo is een zeer praktisch geschenk

Een goed zakengeschenk is een geschenk waar je de ander blij mee maakt – en dat ook echt gebruikt gaat worden. Niets is erger dan het krijgen van een prul waar je nooit meer naar omkijkt. Een paraplu is precies zo’n item waar op een heel specifiek moment een behoefte aan ontstaat: namelijk als het regent. En op dat moment staat jouw paraplu met logo klaar op kantoor. Dankzij jouw geschenk blijft je zakenrelatie droog, en kan hij misschien wel met een droog pak op een belangrijke afspraak verschijnen. Wat is er attenter dan dat?

Voordeel 2: Opzichtig, maar niet opdringerig

Een paraplu is eigenlijk een bewegende banner, en erg zichtbaar op straat. Om daar jouw eigen logo op te zetten is dus vrij opzichtig. Niet zo geschikt voor een presentje, zou je misschien denken. Maar omdat een paraplu eigenlijk het grootste gedeelte van de tijd is opgevouwen, komt dat niet direct opdringerig of vervelend over. Pas op het moment dat het regent wordt het logo zichtbaar, en op dat moment overheerst de gebruiksfunctie van de paraplu. Als het regent, let niemand erop hoe een paraplu eruit ziet. Dat maakt de paraplu met logo een zeer geschikt en ook geliefd cadeau voor zakenrelaties.

Voordeel 3: Een paraplu bedrukt met logo creëert positieve associaties

Er is nog een reden dat een bedrukte paraplu geschikt is als cadeau voor zakenrelaties: het is relatief goedkoop en eenvoudig te maken, en toch heeft het alleen maar positieve associaties. Een paraplu is iets dat je nodig hebt, iets dat je helpt, en iets dat niet vergaat en zijn relevantie niet verliest. Probeer maar eens iets anders te bedenken dat zo goed van pas komt. Of kijk eens in uw paraplubak, en zie hoeveel paraplus daarvan bedrukt zijn met een logo!

Een paraplu als zakencadeau

Het moge duidelijk zijn: een bedrukte paraplu is bij uitstek geschikt als cadeau voor je zakenrelaties. Doe er je voordeel mee!