De ultieme b2b webshop

Tegenwoordig doen bedrijven meer zaken online dan offline. Hiervoor is dan ook een goede webshop nodig om uw klanten aan te spreken en de beste ervaring te geven. Het belangrijkste is dan ook om mee te gaan met de technologie. Deze is erg belangrijk binnen het verkopen van uw producten. De klanten verwachten een hoge kwaliteit en uitgebreide functionaliteiten.

Itonomy

Magento 2 is een e-commerce platform. Itonomy maakt magento webshops. Zo kunnen er verschillende webshops worden gecreëerd waaronder ook een b2b webshop. Dit is een professionele webshop die voor uw retail zaak kan worden opgezet. Itonomy creërt een webshop voor de ultieme ervaring voor uw klanten. Bouw betere klantrelaties op door middel van een gepersonaliseerde webshop gebaseerd op gewonnen data.

Hoe betalen?

De klanten kunnen op uw b2b webshop veel beheren. De klant op de webshop kan veel dingen zelf beheren, zoals de bestelling en wie deze bestelling betaalt. Op hun eigen account kunnen ze hun inkoopprijzen, ordergeschiedenis en bedrijfskrediet bekijken en aanpassen. Hiernaast kunnen ze ook zelf de betaalmethode selecteren zoals via paypal, creditcard, vooraf of met een factuur.

Veel functionaliteiten

Door zoals eerder vermeld de webshop aantrekkelijker te maken kan je verschillende acties ondernemen binnen de webshop. Zoals welke aanbiedingen, prijslijst en assortiment u toont aan uw klanten. Op deze manier kunt u uw klanten categoriseren en een gepersonaliseerde pagina tonen per account. Ook kan de klant een offerte aanvragen door de producten die de klant wil kopen in een digitaal winkelmaandje neer te zetten. Dit kan u snel bekijken en dan kunt u onderhandelen met uw klant in al het gemak. Zo kan een klant speciale kortingen hebben. Wanneer de klant dan akkoord gaat met de offerte kan het worden omgezet in een bestelling.

Voordelen

Bij een b2b webshop op magento zijn er nog meer voordelen. Het is mobielvriendelijk, een snelle webshop, zoekmachinevriendelijk, gebruikersgemak, en een speciaal assortiment. Met al deze functionaliteiten breng je een betere klantervaring aan de klant. Dit maakt uw pagina aantrekkelijker voor de klant en kan het een hogere conversie opleveren. Met alle inzichten die u ontvangt kunt u snel en makkelijk de webshop aanpassen.

Alle data wordt in een makkelijk overzicht geplaats. Dan spreken we over de klantdata, verkoopdata en product data. Op deze manier heb je alles in een overzicht en is de data niet versnipperd over verschillende rapporten.

Samengevat

Al met al kan Itonomy veel beteken voor een b2b webshop, een magento webshop. Het zorgt voor inzichten een gepersonaliseerde webshop en veel functionaliteiten om uw klant de beste ervaring mogelijk te bieden online.