Dozensluiter aanschaffen

Dozensluiter

De dozensluiter wordt steeds populairder. Door nieuwe ontwikkelingen kan je ervoor zorgen dat je productielijn volledig geautomatiseerd wordt. Dit zorgt voor een soepele en snelle sluiting van de dozen in jouw verpakkingsproces. Moderne dozensluiters kunnen verschillende soorten dozen sluiten. Dit kan geheel automatisch, waarbij er zonder oponthoud kan worden geschakeld tussen verschillende formaten dozen.

Garanties

Tegenwoordig wordt een dozensluiter voorzien van een CE certificering. Dit houd in dat je standaard 12 maanden garantie hebt op het product. Dit is natuurlijk ontzettend belangrijk, omdat je wilt weten of ze kwaliteit leveren en of je het terug kan brengen indien er iets mis is. 

Dozensluiter

Hoe kies je de juiste dozensluiter voor jouw productielijn?

Dat is een belangrijke vraag waar de specialisten antwoord op kunnen geven. Aangezien er meerdere aanbieders zijn is het aan te raden om diverse gesprekken in te plannen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je altijd de juiste partner krijgt. Zo kan je vragen naar prijzen, garanties, afmetingen die verpakt kunnen worden en de snelheid van zo’n machine. Als je dit kunt vergelijken dan kan je een keus maken uit een dozensluiter wat het beste bij jou past. Zo beschikken zij over dozensluiters voor kleine productie en grote productie. 

Naast de prijs, garanties etc kan je ook kijken naar volautomatisch, halfautomatisch of automatische machines. Hierdoor kan je nog specifieker op zoek naar de ultieme dozensluiter.