Een schadevergoeding claimen via Letselschade.nl

Je hoopt dat het jou niet overkomt, maar een ongeval zit vaak in een klein hoekje. Aangereden worden door een auto, gebeten door de hond van de buurman, of pech hebben tijdens een bedrijfsongeval. Het kan iedereen overkomen. Aan het letsel dat hierdoor ontstaat kan naast goede medische hulp niet heel veel meer worden veranderd. Aan het kostenplaatje echter wel! Letselschade.nl zorgt ervoor dat jij jouw schadevergoeding ontvangt. Hoe dat zit lees je hieronder.

Waarvoor kun je bij Letselschade.nl een schadevergoeding krijgen?

Je hebt er misschien nog niet zo vaak over nagedacht, maar als jij met een gebroken been thuis komt te zitten omdat je bent aangereden door een scooter, kunnen de kosten stiekem best hoog oplopen. Denk bijvoorbeeld aan alle ritjes op en neer naar het ziekenhuis, extra opvang voor je kinderen omdat jij naar de dokter moet, verloren inkomsten (omdat je werkgever niet alles betaalt) of zelfs studiekosten die oplopen omdat jij studievertraging oploopt. Het zijn allemaal kostenposten die oplopen omdat een ander jou schade heeft toegediend. Dit is natuurlijk niet eerlijk. Lees meer op Letselschade.nl op welke kostenposten jij allemaal een schadeclaim kan indienen.

Hoe werkt dat? Een schadevergoeding claimen?

Via Letselschade.nl is een claim gemakkelijk ingediend. Door contact op te nemen gaat de organisatie aan de slag om te kijken of jij kans maakt op een schadevergoeding. Achten zij de kans klein, dan is de claim voortzetten namelijk niet heel nuttig. Is de kans wel aanwezig? Dan gaat het bedrijf voor jou aan de slag. De zogeheten belangenbehartiger zorgt ervoor dat de tegenpartij alvast een voorschot geeft. In de tussentijd gaat de belangenbehartiger voor jou aan de slag om de schadevergoeding rond te krijgen. Lees meer op de website hoe deze stappen precies in elkaar steken.

Kost een claim indienen mij geld?

In Nederland is het bij wet geregeld dat de persoon die jou letsel aanricht aansprakelijk is voor alle juridische kosten die jij maakt. Het indienen van een claim kost jou dus helemaal niks. Hierbij heeft het niks te maken of het bedrijf jou uiteindelijk kan bijstaan of niet. Het is belangrijk om bij de indiening van een schadevergoeding goed bewijs te hebben van kosten die jij hebt moeten maken door middel van jouw letsel. Dit maakt jouw claimproces gemakkelijker. Ook de kans op een schadevergoeding wordt hierdoor vergroot!