Eindelijk mijn kans tot secretaresse worden

opleiding

opleiding

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Al een paar jaar denk ik na over secretaresse worden. Ik heb een opleiding administratief medewerker gedaan en dat was net niet helemaal wat ik wilde gaan doen in mijn leven. Omdat het een hoop geld kost, heb ik die opleiding wel afgemaakt. Maar of ik zo blij was met die keuze, dat is een ander verhaal. Toen ik een ideale vorm van opleidingen tegen kwam om secretaresse te worden, greep ik die kans aan! Ik zag online namelijk een aanbieding voor een opleiding tot secretaresse worden en het voelde alsof dat mijn bestemming was! Met Fabius opleidingen heb ik toen direct contact opgenomen om de details bij elkaar te verzamelen. Al met al leek het een ideale situatie waarin ik een opleiding kon volgen en ook praktijk ervaring kon verzamelen. Natuurlijk had ik al wat voorkennis dankzij mijn vorige opleiding en zo was alles snel geregeld. Ik ben weer student en ga precies doen wat mij het leukste lijkt.

opleiding

Een droom die uitkomt

Veel mensen hebben een groter beeld van hun toekomstige carriere, voor mij hoeft dat niet zo. Ik ben hier tevreden mee en daar doe ik dan ook graag mijn voordeel mee. Voor een prikkie kan ik mijn gewenste opleiding doen en straks als secretaresse werken. Het voelt voor mij als een droom die uitkomt en daar was ik naar op zoek. Dit was exact wat ik nodig had om mij geinspireerder te gaan voelen en gemotiveerd aan de slag te gaan.