Mijn heftruckcertificaat halen voor mijn nieuwe baan

Omdat ik mijn heftruckcertificaat heb behaald om bij mijn nieuwe werkgever aan de slag ga, ben ik erg blij dat ik voor de rijopleiding: Osseforth heb gekozen. Deze verkeersschool gaat op professionele wijze maar op een leuke manier met jou aan de slag om zo snel en zo goed mogelijk te kunnen slagen voor jouw gewenste rijbewijs. Dar is de reden waarom ik mijn reactie achter laat op dit blog die vol staat met goede tips.

 heftruckcertificaat

Gelukkig was ik in één keer geslaagd

Het in bezit hebben van mijn heftruckcertificaat was een vereiste om bij mijn nieuwe werkgever aan de slag te mogen gaan. Omdat ik hier zo graag aan de slag wil gaan en mijn werkgever mij graag in dienst wilde nemen, heeft hij besloten om dit voor mij te realiseren. In de tussentijd mocht ik gewoon in het magazijn aan de slag zolang ik maar niet op een van de trucks klom. Ik kon niet wachten om dit wel te mogen doen en daarom heb ik extra goed mijn best gedaan. Gelukkig heb ik het bewijs in één keer gehaald en nu mag ik door het magazijn rijden en de vrachtwagens volladen op een heftruck.

Deze rijopleiding is een echte aanrader en biedt vele mogelijkheden. Tevens heb je hier zelfs de mogelijkheid om gespreid te betalen en ook om verder te gaan voor bijvoorbeeld een vrachtwagen rijbewijs. Dit zou ik in de toekomst ook graag willen, maar voorlopig ga ik eerst een aantal jaren bij mijn nieuwe werkgever aan de slag.

 heftruckcertificaat