Haal jij al het maximale uit je netwerk met de producten van Cisco?

Cisco

Wanneer u zich in het verleden al eens bezig heeft gehouden met het opzetten van netwerken, zal Cisco u niet onbekend zijn. Deze producent is al jaren een gespecialiseerde partij voor de productie van verschillende vormen van netwerkapparatuur. Hiermee bedient het bedrijf zowel de particuliere, als de zakelijke kant van de markt. Voor bedrijven is een goede netwerkinfrastructuur essentieel. Niet alleen wilt u uw medewerkers snel internet kunnen bieden, ook moet het netwerk op een degelijke manier beveiligd worden. Dit geldt des te meer, nu de AVG sinds eind mei van kracht is. Deze AVG maakt dat bedrijven er alles aan moeten doen, om de diefstal van persoonsgegevens tegen te gaan. Wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt, kan dit bedrijven een hoge boete opleveren. Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen!

Verbinding

Producten van Cisco zijn bijzonder betrouwbaar

Een van de redenen om voor de netwerkapparatuur van Cisco te kiezen, is de betrouwbaarheid hiervan. Al jaren voorziet Cisco haar klanten van kwaliteitsoplossingen voor het opzetten en beheren van netwerken. Niet alleen biedt Cisco, wat overigens voluit Cisco Systems heet, klanten van routers. Ook voor bijvoorbeeld ethernetswitches en een firewall kunt u bij deze producent terecht. Het is van groot belang dat u voor een combinatie van netwerkapparaten kiest, om iedere bedreiging op een vakkundige wijze tegen te gaan.

Professionals

Advies over het gebruik van netwerkapparatuur

Mocht u weinig ervaring hebben met het opzetten en onderhouden van netwerken binnen bedrijven, dan is het raadzaam om hier hulp voor in te schakelen. The Networkers is een Nederlandse organisatie, die u kan helpen bij het opzetten van een bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten en beveiligen van netwerken, die voldoen aan de richtlijnen van de AVG en GDPR. Zo wordt de kans op een hoge boete aanmerkelijk kleiner en kunt u medewerkers van een degelijk en betrouwbaar netwerk voorzien.