Katoenen tassen als relatiegeschenk

<h1>Katoenen tassen gebruiken als relatiegeschenk</h1>

Je wilt dat je klanten en contacten je blijven onthouden op een positieve manier, zodat zij gebruik van je diensten willen maken en dat zij anderen vertellen over de service die je verleent zodat deze mensen ook weer zaken met je willen doen. Dit alles is eenvoudig te bereiken door naast de hoogste kwaliteit en de beste service ook iets te bieden dat je relatie kan gebruiken in zijn of haar werkzaamheden of dagelijkse leven. Een relatiegeschenk is hiervoor de oplossing, en in het bijzonder een katoenen tas. Katoenen tassen bedrukken als relatiegeschenk is een zeer effectieve methode en dit is op verschillende niveaus.

<h2>Makkelijk mee te geven</h2>

Katoenen tassen kun je eenvoudig meegeven als relatiegeschenk. De tassen zijn klein, maar wel groot genoeg om er aardig wat spullen in te kunnen doen. Ze komen dus altijd wel uit om bij je te hebben, dus waarom niet één van jouw bedrijf? De tassen zijn zacht en daarmee eenvoudig op te rollen om in je zak te stoppen om later te gebruiken in bijvoorbeeld de supermarkt. Je kunt als ondernemer de tassen ook makkelijk meegeven op bijvoorbeeld een beurs waar je met je bedrijf staat en tijdens een evenement waar je de katoenen tas als goodiebag kunt gebruiken. Het gebruik van katoenen tassen als relatiegeschenk kan altijd gedaan worden en houdt niet op bij het weggeven.

<h2>Te bedrukken naar eigen smaak</h2>

Hartstikke fijn natuurlijk dat je katoenen tassen weg kan geven, maar hoe zorgt dit ervoor dat je bedrijf beter bij je relaties blijft hangen? Dit komt doordat je de tassen kunt bedrukken met je eigen opdruk. Plaats je eigen logo, je slogan, informatie en wat je er maar op wilt hebben op de tas. Zo creëer je een unieke tas die je relaties nog lang zullen kunnen gebruiken en daarmee ook lang aan je bedrijf herinnerd zullen worden. Het laten bedrukken van de tassen is een kwestie van een offerte opvragen waar je de tas kiest die je wilt en naar eigen zeggen opstelt met je eigen afbeeldingen.

<h3>Goede sluikreclame</h3>

Het gaat in dit stuk veel over het lang kunnen gebruiken van een met jou beeldmerken bedrukte katoenen tas in het dagelijks leven van je relaties. Maar niet alleen de mensen aan wie je het relatiegeschenk cadeau geeft worden hierdoor gepusht om je bedrijf in te zetten bij vraagstukken op jouw vakgebied. Wanneer de connecties de tassen ook voor bijvoorbeeld boodschappen of een dagje naar het strand of het centrum in gebruiken, lopen ze eigenlijk met je logo te pronken en maken ze onbewust reclame voor je bedrijf. Een andere goed idee is petten bedrukken, dit zorgt voor hetzelfde effect.

De beste vorm van adverteren is natuurlijk persoonlijke reclame, en als je connecties dus zo laten zien dat ze gebruik maken van jouw diensten, dan kunnen andere mensen in de nabije omgeving van je relatie hier ook in geïnteresseerd raken. Relatiegeschenken zijn met het oog op binding en verspreiding. Zorg er daarom voor dat je relatiegeschenken ook echt ervoor zorgen dat je connecties en hun omgeving je bedrijf in het achterhoofd houden, zodat wanneer ze iets in jouw branche nodig hebben je ook van jouw producten of diensten gebruik zullen maken. Kies voor een relatiegeschenk op maat dat aan jouw wensen is aan te passen en voldoet aan de goodwill die je ermee probeert op te bouwen.