Wat kan ik geven als relatiegeschenk? Een aantal leuke ideeën

December komt alweer voorzichtig om het hoekje kijken. De avondschemering verrast ons steeds vroeger op de dag, buiten wordt het alsmaar kouder en de kerstdecoratie is al in iedere winkel te verkrijgen. Niet alleen kerst, maar ook kruidnoten vliegen je al om de oren. Het Sinterklaasfeest mogen we dan ook zeker niet vergeten dit jaar. Verblijd jouw personeel of klanten daarom met een onvergetelijk Sinterklaasgeschenk. Een heerlijk sinterklaastheetje voor de koude dagen, het Sinterklaas huis vol met snoep of een Sint cracker gevuld met kruidnoten. Je kan het zo gek niet bedenken of je zal het wel vinden op Sinterklaasgeschenken.

Sinterklaaschocolade voor je personeel en relaties

Ga je dit jaar chocoladeletters bestellen? Of verras je jouw personeel of klanten dit jaar met iets minder gebruikelijks? Geef je ditmaal geen gewone chocoladeletter, maar een chocolade gelukshoefijzer in bedrukte lijst? Een geschenk met een dubbele betekenis. Je wenst je personeel of klanten alle geluk en daarnaast laat je jouw waardering blijken met dit chocoladegeschenk. Wil je dit jaar toch voor een chocoladeletter gaan? Ook hier zijn diverse unieke geschenken voor. Kies bijvoorbeeld voor de chocoladeletter S in 3 smaken. Dan weet je zeker dat de chocoladeletter in de smaak valt. Natuurlijk zijn er bij onze chocoladeletter meerdere mogelijkheden wat betreft smaken. Denk aan de bekende smaken als Karamel Zeezout, Cookie Fudge of een chocoladeletter met noten. Ben je meer in een feestelijke stemming? Kijk dan eens naar de chocolade letterpret in blik. Voor de echte chocoladeliefhebbers kan je dit jaar ook kiezen voor grotere chocoladegeschenken. Kies bijvoorbeeld dit jaar niet voor 1, maar 2 of 3 chocoladeletters verpakt in een sleeve.

Verpakken van een chocoladeletter

Er zijn ook oneindig veel mogelijkheden voor de verpakkingen van de chocoladeletters. Kies je voor een kartonnen verpakking, plastic of van blik? Ontwerp de verpakking of sticker volledig naar wens. Denk bijvoorbeeld aan jouw huisstijl en logo.