Kerstpakket ideeen nodig? Met deze aanraders hervind jij je inspiratie

Elk jaar weer op kerstpakket ideeenkomen, kan erg vermoeiend zijn. Als organisatie zijnde wil jij namelijk elk jaar weer jouw werknemers verrassen met een mooi kerstpakket. Maar elk jaar wordt het lastiger en lastiger. Opeens met leuke kerstpakket ideeën komen is dan ook geen gemakkelijk karwei. Daarom helpen wij je in deze blog een handje mee. Wij geven je namelijk een aantal kerstpakket ideeen zodat jij jouw inspiratie hervindt. Wij baseren deze kerstpakket ideeën op het assortiment van kerstpakkettenidee.nl. Zo heb jij straks weer genoeg opties wat betreft mooie kerstpakketten voor jouw werknemers halen.

Onze kerstpakket ideeen: ga voor een thema

Onze eerste tip is om met kerstpakketten, voor een kerstpakket te gaan die een thema bevat. De meeste kerstpakketten zijn namelijk niet indrukwekkend en doen niks voor de werknemers. Met een kerstpakket dat een thema bevat, zorg je juist ervoor dat het kerstpakket wat specialer overkomt. Het laat jouw kerstpakketten meer opvallen en bevat ook wat meer specifieke producten dan een algemeen kerstpakket.

Er zijn vele soorten kerstpakketten met een thema. Zo heb je kerstpakketten die alleen producten van een bepaalde kleur bevatten. Zo kan alles inclusief de geschenkdoos in de kleuren rood, blauw of nog veel meer zijn. Maar je kunt voor nog meer specifieke thema’s gaan. Denk dan aan een kerstpakket dat speciaal gericht is op mannen. In zo’n kerstpakket zal jouw werknemer bijvoorbeeld allerlei lekkere biertjes aantrekken. Ook voor vrouwen zijn er kerstpakketten met een thema. Denk dan een kerstpakket waarin allerlei vrouwelijke producten in zitten zoals make-up, mascara of lippenstift.

Tevens zijn Rituals pakketten momenteel zeer populair om te geven. Met wat luxere producten waarmee jouw werknemers persoonlijke hygiëne kunnen verbeteren, voelen ze zich veel prettiger. Daarnaast is ook dit kerstpakket een makkelijke manier om jouw werknemers zichzelf te laten verwennen. Al met al zijn er genoeg kerstpakket ideeen wanneer jij kiest voor een thema kerstpakket.

Een kerstpakket zonder alcohol

Als organisatie zijnde wil jij vanzelfsprekend dat al jouw werknemers gezond zijn. Dan is het best wel krom dat je een kerstpakket geeft waarin alcohol zit. In de meeste kerstpakketten zit alcohol en hoewel het natuurlijk een leuke tijd kan geven aan iemand, wil je vanzelfsprekend geen kater gunnen aan jouw werknemers. Werknemers hebben daarnaast ook goede voornemens voor het nieuwe jaar, waar minder drinken er vaak een van is .

Je kunt deze twee mooie dingen combineren door voor een kerstpakket te gaan dat geen alcohol bevat. Er zijn namelijk allerlei andere artikelen die je in een kerstpakket kan geven en waarmee jouw werknemer net zo blij zal zijn. Vervang desnoods een fles rode wijn of wat blikjes bier met een flesje cola of een blikje sinas. Daarmee help je jouw werknemer alvast met het behalen van zijn goede voornemens. Ook zal dit een effect hebben op de werkvloer, waardoor de productiviteit op kantoor zal toenemen. Zo bereik je meerdere dingen tegelijkertijd door het geven van een kerstpakket zonder alcohol. Ook dit is een een van onze uitstekende, originele kerstpakketten die je kan inspireren.