Mooie kwaliteit windschermen voor op het terras

Ik ben eigenaar van een restaurant met een groot terras en nu het zomer is, zitten mijn gasten natuurlijk graag buiten in het zonnetje. Toch kan het weer soms omslaan, dus staan er bij mij windschermen op het terras. Op deze manier kunnen mijn gasten lekker op hun plekje blijven zitten als het bijvoorbeeld ineens wat harder waait.

Topkwaliteit voor scherpe prijs

Bij Xterior heb ik windschermen laten aanmeten, omdat ze hier goede kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Ze verkopen ook veel aan andere horecagelegenheden, dus ze hebben al ruime ervaring en inzicht in wat het beste bij mijn restaurant zou passen. Verder maken ze ook hun eigen windschermen, dus ze weten zeer goed wat ze aan je verkopen en daardoor zul je achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Ik had namelijk ook al bij een andere windscherm-aanbieder geïnformeerd naar de mogelijkheden, maar daar kwamen allerlei extra kosten bij die ze in eerste instantie niet erbij hadden gerekend. Erg vervelend! Gelukkig was dit dus bij Xterior niet het geval en heb ik alleen de scherpe totaalprijs die in de offerte stond, hoeven af te rekenen zonder extra kosten. Ik ben zeer tevreden over de windschermen: ze zijn niet alleen stevig, maar ook erg mooi. Ik kan iedere horecaondernemer met terras aanraden om ook bij Xterior te kijken voor windscreens!