Rugzakjes bedrukken is super leuk om te doen

rugzakjes bedrukken

rugzakjes bedrukken

Items laten bedrukken

Ik ben van nature altijd al creatief geweest. Toen ik vroeger klein was moesten we alles echt met de hand doen. Tegenwoordig kan het ook online! Ik heb een groot gezin met 4 dochters. Hun leeftijden liggen erg dicht bij elkaar dus willen ze graag alles samen doen. Ook willen ze graag de zelfde kleren aan en dezelfde spulletjes hebben. Ik kwam online een leuke website tegen waar ik kan rugzakjes bedrukken. Super leuk voor mijn meiden! We zijn met z’n vijven gaan zitten en hebben bekeken wat het leukste was voor de rugzakjes. Het was van mij een zomervakantie cadeautje, ze waren er erg blij mee! We hebben ervoor gekozen een hartje op het rugzakje te laten zetten en voor elk van de meiden ook hun naam erbij.

Ruzie vermijden

Als je ook kinderen hebt weet je vast hoe het gaat; ze spelen met elkaar speelgoed, en dat is altijd prima. Totdat het ineens niet meer prima is! Ik wilde voorkomen dat de meiden ruzie zouden krijgen over welk tasje voor wie was. Dus nu staan de namen erop en vinden ze zichzelf ook nog erg stoer! Want wie heeft nou een tasje met z’n eigen naam erop?

Bij jmpromotions kan je nog veel meer laten bedrukken. Dat is erg leuk om te doen en tevens erg leuk om als cadeau te geven. Wat mij ook een goed idee lijkt is het bedrukken van presentjes. Bijvoorbeeld als een persoonlijk bedankje. Eigenlijk vind iedereen het wel leuk zijn of haar naam ergens op te hebben staan toch? Ik denk dat ik dat ga voorstellen bij het vrijwilligers-commitee op de school van mijn dochters. De mensen die daar vrijwilligerswerk doen, doen altijd zo hun best. Zij verdienen ook wel een leuke tas of een mooie mok met een foto of hun naam erop!