Supergave vergaderruimte in Arnhem

Vergaderlocatie

De Vergaderie is een inspirerende vergaderruimte in Arnhem. Waarom zou je buitenshuis vergaderen? Extern vergaderen heeft veel voordelen. Wanneer je buiten de deur gaat vergaderen, dan kun je kiezen voor het geijkte vergaderzaaltje. Zonde, want uit onderzoek blijkt dat een andere omgeving tot andere inzichten leidt. Wanneer dit een inspirerende plek is, versterkt dit fenomeen alleen maar. Uit alles blijkt dat De Vergaderie zo’n inspirerende plek is.

De Vergaderie

Voordelen extern vergaderen bij een vergaderruimte in Arnhem

Allereerst zetten we de voordelen voor een externe vergaderlocatie op een rijtje. Vervolgens vertellen we meer over de vergaderruimte in Arnhem. Het is natuurlijk makkelijk om gebruik te maken van de vergaderruimte op kantoor. Echter, is het daar lastig om zonder stoorzenders te vergaderen. Niet alleen kunnen collega’s binnenlopen, ook kan de meeting onderbroken worden voor ogenschijnlijk dringende zaken. Kortom, vergader je op locatie, dan kun je ongestoord bijeenkomen. Daarnaast gebruik je je tijd efficiënter wanneer je extern bijeenkomt. Je hebt de locatie immers voor een bepaalde tijd afgehuurd. Deze tijd wil je nuttig gebruiken. Je focus ligt daarom volledig op de agendapunten. Je komt zo daadwerkelijk tot besluiten.

Vergaderruimte Arnhem

Inspiratiebron

Een ander argument is net al genoemd: een andere omgeving inspireert. Je komt hierdoor eerder op ideeën. Tot slot zorgt een vergadering buiten de deur voor verbinding. Je bent er samen even uit. Je krijgt hierdoor het ‘schoolreisjesgevoel’. Weliswaar zijn er talrijke inspirerende vergaderlocaties op de Veluwe, maar de vergaderruimte in Arnhem, De Vergaderie, is een heuse parel. Dit rijksmonument is één grote inspiratiebron. De historie spat van de plafonds en wanden af. Je vergadert tussen de kunstschatten uit 1865. De vergaderzalen zijn bovenal geweldig ingericht. Er hangt niet alleen moderne kunst, maar er staan ook gave beelden. En het schilderijbehang van Hollandse Meester Pieter Claesz is niet van echt te onderscheiden.

Concluderend: een meeting op locatie geeft profijt. Ga je dan ook nog eens naar De Vergaderie dan weet je één ding zeker: je gaat vol inspiratie naar huis.