Voordelige led verlichting bedrijfspand

led verlichting bedrijfspand

Als je denkt aan duurzaamheid, dan denk je aan led verlichting bedrijfspand. Vroeger was het allemaal TL, maar momentele kiezen de meeste bedrijven voor LED. Waarom? Omdat je hierdoor volop gaat besparen op de energiekosten, een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%.

Alleen daarvoor zou het dus al de moeite waard zijn, maar je gaat ook besparen op het onderhoud en dat heeft alles te maken met een lange levensduur (PRO segment 100.000 uur).

led verlichting bedrijfspand

Goede investering, led verlichting bedrijfspand

Het is altijd een goede keuze om voor de led verlichting bedrijfspand te kiezen. Door te zorgen voor goede verlichting, zorg je voor een productieve manier van werken en dat draagt allemaal weer bij aan een veilige werkomgeving. Als er namelijk sprake is van slechte verlichting dan zorgt dat voor een verminderde alertheid, lagere productiviteit en klachten van vermoeidheid. Dit kan dus voorkomen worden en als werkgever wil je daar ook alles aan doen.

Zorg dat het ziekteverzuim wordt verlaagd en bespaar nog meer door te investeren in slimme verlichting. Ervaar zo snel als het kan alle voordelen en dat iedere dag weer. Er kan vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd en dan weet je wat de kosten voor jou zijn, eenmalig, en dan kun jij uitrekenen wat je kunt besparen en het je dus op gaat leveren.