Wat zijn de grootste problemen in bedrijven?

rooster-maken

Bedrijven zijn nooit perfect, zelfs de grootste bedrijven die nu elke dag in het nieuws of op het internet te zien is. Hoe groter het bedrijf, hoe groter de kans dat er wel iets mis gaat elke dag. Wat dacht je van roosteren? Je hebt waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat je geroosterd bent op een dag dat je niet kan, of juist helemaal niet ingeroosterd bent! Met workforce management kan dat opgelost worden, maar helaas kan je niet elk probleem oplossen met een goed rooster. Zo komt miscommunicatie en het verkeerd stellen van prioriteiten vaak voor, niet alleen in Nederland maar wereldwijd!

Problemen laten oplossen door werknemers?

Vaak is het geen goed manier om problemen te laten oplossen door werknemers, maar wanneer is het wel een goed idee? Wat dacht je van zelfroosteren? Werknemers de mogelijkheid laten geven om hun eigen rooster in te geven, dit geeft ze niet alleen een beter gevoel, maar de roostermakers hebben vaak een beter beeld op welke dagen iedereen wel en niet kan. Naast het roosteren kan je de werknemer simpele problemen laten oplossen, zeker als je ze een bonus geeft. Hou in gedachten dat als je werknemers een extra bonus aanbiedt, dat er een veel hogere kans is dat ze mee gaan helpen.

Wat maakt een bedrijf goed?

Iedereen wilt net zoals de grootste bedrijven zijn, veel geld verdienen en een grote community aan mensen hebben die snel mond tot mond je bedrijf aanbevelen. Voor veel is dit helaas maar een droom door de gigantische concurrentie in de gigantische wereld, maar je kan je wel afvragen: Wat maakt een bedrijf goed? Innovatie is het woord. Als een bedrijf innovatief is worden klanten geïnteresseerd, praten ze meer over je en delen ze meer online en offline. Het kan een dure gok zijn, maar helaas moet je deze gokken maken als je beroemd wilt zijn.