De acties in je winkel indelen? Gebruik plastic display pallets!

Display pallets

Als je acties hebt, dan wil je die natuurlijk zo zichtbaar mogelijk tentoonstellen. Je wilt immers dat de klanten ze niet missen. Maar hoe kun je dit het beste doen? Door het gebruik van plastic display pallets. Niet alleen omdat ze de producten een zichtbare plek krijgen, ook omdat plastic display pallets ontzettend duurzaam zijn.

Acties zijn altijd erg belangrijk voor je winkel. Het geeft de klanten een positief gevoel als zij een actie kunnen scoren. Maar hoe zorg je ervoor dat een actie goed zichtbaar is. Het begint bij de positionering van de actie. Plaats een actie in het midden van de winkel. Hierdoor minderen jouw klanten vaart en nemen ze je actie beter waar. Daarnaast kun je acties ook altijd naast de kassa plaatsen. Op die manier doen jouw klanten vaak een impuls aankoop, terwijl ze staan te wachten. Zorg er dan wel voor dat de actie die daar staat niet te duur is. Ga je een nieuwe winkel openen? Houdt dan rekening met deze 5 tips!

Milieuvriendelijk

Kunststof pallets worden vaak hergebruikt. Deze gebruikte pallets hebben een aantal voordelen als je ze vergelijkt met nieuwe pallets. Wanneer plastic pallets veelvuldig hergebruikt worden is dit maatschappelijk verantwoord. Je tast namelijk niet het milieu aan, door ze elke keer opnieuw te produceren.

Plastic pallets zijn goedkoper

Naast het feit dat plastic pallets milieuvriendelijke zijn, zijn ze ook beter voor de portemonnee. Als je gebruikte pallets aanschaft, zijn deze goedkoper dan nieuwe pallets. Zelfs als je nieuwe pallets aanschaft is dit op lange termijn goedkoper dan houten pallets. De plastic variant gaat een stuk langer mee, waardoor de investering slechts eenmalig is.

Eenvoudig te reinigen

Nog een voordeel van een plastic pallet is het gemak om ze te reinigen. Je kunt ze zeer gemakkelijk schoonmaken volgens de HACCP norm. Deze norm is erg belangrijk wanneer het gaat over de opslag en transport van voeding. Vooral de H1 pallets zijn hier zeer geschikt voor. Als jij de pallets gaat gebruiken als display is dit ook erg fijn, aangezien je niet wilt dat de producten die jouw klanten kopen op een pallet staat die niet aan een schoonheidsnorm voldoet. Ook nemen de plastic pallets geen vocht op. Dus kun je met een gerust hard de actie buiten als display gebruiken.

De draagkracht van een plastic pallet

Waar hout, bij de juiste belasting, slechts tweeduizend kilogram per pallet kan dragen, ligt dit bij een plastic pallet anders. Een klein simpele pallet van plastic heeft een draagkracht van bijvoorbeeld driehonderdvijftig kilogram. Maar er zijn ook plastic pallets die een draagkracht van ruim vijftienhonderd kilogram hebben.