Een kwalitatief hoogstaand schoolbord nodig? Ga voor een Prowise bord

Prowise bord

In schoolinstellingen zijn schoolborden ook vandaag de dag nog van groot belang. Een dergelijk bord is namelijk dé manier voor docenten om oefenstof verder te verduidelijken voor het voltallige publiek aan leerlingen of studenten. Wanneer je het maximaal haalbare uit dit bord wilt halen en dat voor een lange tijd achter elkaar, dan is het interessant om over een Prowise bord na te denken. Deze borden staan ook wel bekend als digiborden, oftewel digitaal aangedreven borden, uiteraard onder meer uitgerust met een touchscreenfunctie. Een digibord is dus eigenlijk de ‘natuurlijke’ opvolger van de klassieke schoolborden en de whiteboarden die daarna in trek waren. Hieronder lees je waarom juist de exemplaren van het merk Prowise aan te raden zijn.

Prowise bord

De grote voordelen van een Prowise bord op een rijtje

In vergelijking met andere aanbieders van digitale schoolborden hebben Prowise borden een aantal pluspunten, te weten: 

  • Op een bord van Prowise is het enorm makkelijk om informatie te delen. Je schrijf hier namelijk buitengewoon comfortabel op. Dit komt door de even aangename als krachtige technologie op het vlak van touchscreen.
  • Wat je op het touchscreen achterlaat wordt mooi, vloeiend en exact getoond aan het publiek.
  • Prowise is een organisatie die garant staat voor een beeldkwaliteit van het beste niveau.
  • Borden van Prowise hebben bewegingssensoren. Ze gaan dus automatisch aan als je in de buurt komt. Weer een handeling minder om uit te voeren dus.
  • Als je verschillende digiborden van Prowise hebt, dan kun je deze centraal via een portal beheren en aansturen.
  • Prowise gaat veilig en discreet om met de reglementen omtrent privacy.
  • Prowise is een maatschappelijk betrokken bedrijf, in die zin dat ze voor elk verkocht bord zelf belangeloos een boom (laten) planten.