Geweldig systeem, no cure no pay incasso

No cure no pay incasso, een geweldig systeem waar veel mensen gretig gebruik van willen maken. Want zeg nou zelf iedereen wilt toch zijn geld op een normale manier verdienen. En vooral als je spullen via het internet verkoopt, wat ik dus doe. Ik verkoop namelijk allerlei soorten schoenen op het internet, mensen kunnen online bestellen waarna ik de schoenen laat bezorgen. Over het algemeen zijn er al heel veel schoenen via internet te koop, maar mijn website is net iets anders. Mensen kunnen bestellen en als ze de schoenen willen houden hoeven ze pas te betalen, bij de andere webshops moet je eerst betalen voordat de schoenen geleverd wordt. Een paar uitzonderingen daargelaten, maar over het algemeen betalen de mensen netjes hun bestelde spullen. Ja ik zeg uitzonderingen daargelaten, want er zit helaas ook wel eens een rotte appel tussen. Maar voor deze mensen heb ik no cure no pay incasso om hulp gevraagd, Dit incassobureau genaamd Bill zorgt ervoor dat ik alsnog mijn geld krijg. En mocht het op deze manier ook niet lukken, dan hoef ik geen kosten aan het incassobureau te betalen, het is niet voor niets baat het niets, schaadt het niet. incasso_keurmerk

Zeer tevreden

Omdat de mensen vaak eerder betalen zodra een brief van een incassobureau komt, is soms een incassosticker op de enveloppe plakken al voldoende om ze tot betalen te sommeren. Daarom heb ik meerdere stickers gratis online besteld. En mocht dat niet helpen dan schakel ik gewoon het incassobureau weer in voor hulp. 0502032145_154_vordering-indienen