Koop Windows 10 online

Software installeren

Koop Windows 10 online en krijg flinke korting. Er zitten vele voordelen verbonden aan het online kopen van Windows. Heb je veel behoefte aan allerlei nieuwe extra’s kies dan voor de pro versie. Heb je Windows alleen nodig voor gewoon privégebruik kies dan voor de home versie.

Voordelen van online Windows 10 kopen

Op het moment dat je windows 10 online koopt zitten daar veel voordelen aan verbonden. Als je online koopt kan je meteen aan de slag met Windows. Binnen 5 minuten krijg je een mailtje met daarin de download gegevens en kan je aan de slag met windows. Als je bij ons Windows koopt dan krijg je flinke kortingen. Je krijgt namelijk 100 euro korting en dat alleen maar door een licentiecode te halen. 

Software installeren

Naar Windows 10 Upgraden 

Ben je nog niet in het bezit van Windows of wil je jouw pakket upgraden naar Windows 10. Koop Windows 10 online en ondervindt de voordelen. Als je jouw pakket wilt upgraden naar de Windows 10 versie. Ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou dan het retail pakket aan. Dit pakket is goedkoper dan een normaal pakket, omdat je al in het bezit bent van een oudere versie. Heb je nog geen versie van Windows en wil je dit wel dan past het OEM pakket bij jou. Het downloaden is heel gemakkelijk je download de tool van Microsoft, vervolgens kun je het programma installeren. Heb je nog andere vragen neem dan contact op met onze medewerkers.