Vergaderlocatie Utrecht vinden?

Vergaderlocatie Utrecht

Wanneer je niet bekend bent in Utrecht kan het als een uitdaging voelen om in Utrecht een geschikte vergaderlocatie Utrecht te vinden. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden in de Domstad om te vergaderen. Je kan in Utrecht middenin het centrum vergaderen maar ook in andere wijken van de stad. Zo zijn er oudere panden maar ook moderne gebouwen met bijvoorbeeld veel licht. Utrecht is een perfecte stad voor vergaderingen omdat de stad zo centraal in Nederland ligt. Dit scheelt voor veel mensen wat reistijd en Utrecht is een handig meetingpoint.

Vergaderlocatie Utrecht

Originele vergaderlocatie Utrecht

Als je echt in het centrum van Utrecht wil vergaderen dan kan je het beste in het WTC vergaderen. Het WTC Utrecht ligt direct naast het station, op loopafstand van de binnenstad waar je allerlei leuke café’s en restaurants vindt. In het WTC vergader je onbezorgd en helemaal verzorgd, met een kop koffie en eventueel een lunch en uiteraard met alle benodigde apparatuur. Wil je liever een meer originele vergaderlocatie en sfeer proeven? Kies dan voor Design Herenhuis in Hartje Centrum. Deze vergaderlocatie telt maar liefst 8 ruimtes en heeft een chique uitstraling. Wil je echt voor luxe gaan? Ga dan voor een vergadering in de Industriële Kerk. Je kunt daar royaal vergaderen en alles is tot in de puntjes verzorgd. Het kost dan ook wel wat meer, maar dan heb je wel een unieke en bijzondere ervaring. Daar kun je bovendien met heel veel personen terecht. De capaciteit is per vergaderlocatie anders, het is nooit op elke plek helemaal hetzelfde.

Voldoet de ruimte aan jouw eisen?

Reserveer een ruimte pas echt als je zeker weet hoeveel personen er mee gaan en dat de hele groep in de vergaderzaal past. Het is dan ook handig om een locatie uit te zoeken waar net wat meer mensen in kunnen dan zich hebben opgegeven voor de vergadering zodat je zeker weet dat iedereen in de ruimte past. Heb je graag een kop koffie of een lunch bij de vergadering, dan hangt dat ook af van de locatie of dit beschikbaar is of niet. Drinken standaard eigenlijk altijd wel, maar de lunch kan per locatie verschillen. Het is dan ook handig om even langs te gaan of eerst even te bellen of een e-mail te sturen voor de zekerheid. Zo weet je altijd zeker dat de dag goed zal verlopen en men tevreden kan gaan vergaderen.