Goede veiligheidsharnassen

Wanneer je werkt op grote hoogte wil je wel goed gezekerd zijn, zodat je niet valt en ernstig letsel kan oplopen. Een veiligheidsharnas dragen is in dit geval cruciaal, want deze biedt directe zekerheid aan het lichaam. Nu zijn er verschillende veiligheidsharnassen en wil je natuurlijk wel kunnen vertrouwen dat je harnas van een goede kwaliteit is, zodat deze tijdens het gebruik niet opeens kapot gaat. Voor het vinden van de juiste veiligheidsharnassen kun je beter vertrouwen op een verkooppunt waar je zeker weet dat er alleen kwalitatieve producten geleverd worden. G4S Safety Solutions is al jaren leidend op het gebied van veiligheidsproducten en levert daarom alleen goede veiligheidsharnassen, die je de zekerheid geven dat je je werk zonder gezonde angst hoeft uit te voeren.

Altijd een geschikte te vinden

Er zijn verschillende beroepen waarvoor je de hoogte in moet en voor elk van deze beroepen is een ander soort bescherming handiger. G4S Safety Solutions heeft hieraan gedacht en biedt verschillende veiligheidsharnassen aan. Deze variëren in merk, materiaal en maat. Alleen de grootste en erkende merken als Avao Bot, Ignite en Newton worden in de webshop aangeboden. Door alleen met deze grote merken te werken, behoudt G4S de kwaliteit die het levert. Voor iedereen zit een bepaald materiaal beter, wat ook afhankelijk is van de werkkleding die je draagt. Daarom zijn de veiligheidsharnassen te filteren op materialen als ademend weefsel, polyamide, polyester en carbon. Zo kun je direct zien uit welke veiligheidsharnassen je kunt kiezen voor jouw beroep. 

Een veiligheidsharnas is van levensbelang als je moet werken op grote hoogte. De zwaartekracht wordt wanneer je metershoog aan het lassen bent niet uitgeschakeld en één verkeerde beweging kan zonder bescherming al fout aflopen. Riskeer geen onnodig risico en zeker jezelf door gebruik te maken van de veiligheidsharnassen die via de webshop van G4S geleverd worden en ga op een ontspannen en goede manier aan het werk.